Hűség és Barátság!

A Sárkányos Szövetség Lovagjai egy jelenleg - egyre korhűbb működés irányában- átalakuló hagyományőrző csapat, mely a magyar alapítású történelmi lovagrend, a Societas Draconistrarum - Sárkányos Szövetség - XV. századi fénykorát igyekszik megjeleníteni, az 1408 -as alapítástól a Hunyadiak koráig bezárólag. Összejöveteleinket szombatonként tartjuk Bp.-en egy X. kerületi sportlétesítményben, ahol téli időszakban akár fedett edzéseket is le tudunk bonyolítani. Szeretnénk tovább bővíteni tagjaink sorát a középkor, és a XV. század iránt érdeklődő jövendő harcosokkal, úrhölgyekkel!

Hölgyeknek, leányoknak:

Társaságunkban alkalmad nyílik reneszánsz táncok elsajátítására, megismerkedhetsz az íjászattal, ám ha érdekel, akár a vívásba is belekóstolhatsz!

 

Uraknak, ifjaknak:

Nálunk Eurolucta és HEMA alapú, korhű harci képzésben részesülhetsz. A koreográfiák csak kiegészítő (5-10%) részét jelentik tevékenységünknek. Mi a hosszabb, nehezebb de ugyanakkor szórakoztatóbb utat választottuk: A szabad harc fejlesztésével szeretnénk egyre látványosabbakká válni! Ennek ellenére nálunk elenyészőek a sérülések! Mi nem tartjuk dicsőségnek sem a sérülés elszenvedését sem az okozását! A kulcs a fegyverek és védőfelszerelések és szabályok megfelelő összehangolásában rejlik!

 

Ha felkeltettük érdeklődésed: kérlek küldj magadról néhány sort bemutatkozásul.

 Edzéseink           Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.           jelentkezési lap

Üdv.: Societas Draconistrarum - Sárkányos Szövetség Lovagjai

Bejelentkezés